Datums cursussen


 

Cursus Mindfulness (Gilde de Graven, Munstergeleen)

 

02, 09 en 16 november van 19.00 tot 21.00 uur met een pauze van 20 minuten.

Het doel van Mindfulness is de innerlijk rust en balans (terug) te vinden, zodat men de kracht heeft om te komen tot zelfcompassie en zelfsturing.

Marianna neemt u in ruim twee uur (incl. korte pauze) mee in een wereld van zelfontdekking en zelfontplooiing, waarin u leert dat u het waard bent uzelf te mogen zijn. Deze cursus is daarom zeer praktisch met diverse werkvormen en oefeningen. Wie wil mag een matje meenemen, maar dat hoeft niet.

Meer informatie: https://gildedegraven.nl/evenementen/mindfulness/?occurrence=2023-11-02

 

Workshop Mandala's maken (Punt 39, Elsloo)


Maandagen: 20, 27 november en 04 december van 14.00 tot 16.00

Voelt u zich wel eens onrustig? Wilt u dat veranderen. Wilt u ermee aan de slag op een praktische manier? Dan is de workshop: 'Mandala's maken' wel dé oplossing voor u. 

AnnaQuint neemt u in drie middagen mee in een fascinerende wereld van figuren en kleuren. Zowel op het platte vlak als op een driedimensionale manier leert u snel uw hoofd leeg te maken en op een mindfulness manier belastende prikkels even opzij te zetten.  De kosten bedragen € 45,- per persoon, incl. materiaal. Minimale aantal 6 deelnemers. 

Aanmelden via Punt 39: https://dorpsplatform-elsloo.nl/cursussen/aanmelding-cursus-workshop-activiteit

 

Kerstcursus Mindfulness (AnnaQuint, Spaubeek)

 

12 en 19 december van 19.00 tot 20.30

Hoe stressvol kan de periode van de ‘feestmaand' zijn? Het doel van deze speciale kerstcursus is de innerlijk rust en balans (terug) te vinden, zodat men de kracht heeft om te komen tot zelfcompassie en zelfsturing. Deze cursus is daarom zeer praktisch met diverse werkvormen en oefeningen. 

Praktijk : Dorpstraat 19 Spaubeek (huis met de vlag)

Speciale prijs : € 25,-

Minimale aantal 3 deelnemers.

Aanmelden via contactformulier info@annaquint.nl  uiterlijk : 28 november